τελευταίες καταχωρήσεις

[02.2016]

Από εδώ και πέρα μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικά το υλικό της συνέλευσης antifa selanik στη νέα μας διεύθυνση

https://antifasln.wordpress.com/

 

[11.2015] 

Αλληλεγγύη στις μετανάστριες και τους μετανάστες στην Ειδομένη

 

  

 Antifa Report #9

Τυπώθηκε με την υποστήριξη της τυπογραφικής κολλεκτίβας DRUCK σε 2000 αντίτυπα. Μοιράζεται σε σχολεία, πανεπιστήμια, οαεδ και χέρι με χέρι από τη συνέλευση antifa selanik. Κυκλοφορεί σε στέκια, καταλήψεις και antifa συναυλίες. Αν δε το πετύχεις σε κάποιο από τα παραπάνω μέρη στείλε μας ένα mail στο antifasln@yahoo.gr 

Περιεχόμενα: 2 λόγια για τις εκλογές και 2 λόγια για την αποχή. - Για την κατασκευή της παιδικής ηλικίας. - Ευρώπη ανθρωπισμού; Immigrants welcome? - Anti-interview Κως - Κράτος αντιναζί:(NOT) - Πάρε πράγματα απ' τη δουλειά.

https://www.docdroid.net/LJDMKvA/antifa-report-09-2015-11.pdf.html
view and download antifa report #9


Τετρασέλιδη προκήρυξη ενάντια στην αντιμεταναστευτική πολιτική. Για όσα γίναν το καλοκαίρι που μας πέρασε (και συνεχίζονται), για τον διαχωρισμό προσφύγων και μεταναστών, τον ανθρωπισμό, τις μ.κ.ο., τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τον πόλεμο που διεξάγεται ενάντια στο πολυεθνικό προλεταριάτο.  Συζητήθηκε, γράφτηκε και μοιράζεται από την συνέλευση antifa selanik. Τυπώθηκε σε 10.000 αντίτυπα απο την τυπογραφική κολλεκτίβα Druck! στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2015.

 

   

[10.2015] 

https://dl.dropboxusercontent.com/content_link/EeMUYAnqZiIDBCMu6SawMAZXTEMvBOV5v2EVesQgPN7ituRiXga0GfH8CUSCWpsYΑνέβηκε online το pdf του εισηγητικού κειμένου της πολιτικής εκδήλωσης ενάντια στην ισλαμοφοβία, που έγινε τον ιούνη του 15, στο στέκι στο βιολογικό. Η μπροσούρα «ενάντια στην ισλαμοφοβία» συζητήθηκε, γράφτηκε και σελιδοποιήθηκε απο την συνέλευση antifa selanik. Τυπώθηκε σε 700 αντίτυπα στη Θεσσαλονίκη απο την τυπογραφική κολλεκτίβα Druck! τον Ιουνη του 2015. Κυκλοφορεί σε στέκια, καταλήψεις και antifa συναυλίες. Αν κάποια-ος θέλει να της-του στείλουμε ταχυδρομικώς μπορεί να στείλει ένα e-mail στο antifasln@yahoo.gr.

 
[09.2015] 
RACISTS FUCK OFF!
IMMIGRANTS WELCOME 
   


[06.2015] 

Εκδήλωση-Συζήτηση ενάντια την ισλαμοφοβία

+Προβολή: "Παλιά και νέα στιγμιότυπα ισλαμοφοβίας από την πατρίδα του Διαφωτισμού"
παραγωγή: antifa projector, διάρκεια 45'  
Κυριακή 21-6 18:00 στο στέκι στο βιολογικό[05.2015] 

Antifa Report #8

Μοιράζεται σε σχολεία, πανεπιστήμια, οαεδ και χέρι με χέρι από τη συνέλευση antifa selanik. Κυκλοφορεί σε στέκια, καταλήψεις και antifa συναυλίες. Αν δε το πετύχεις σε κάποιο από τα παραπάνω μέρη στείλε μας ένα mail στο antifasln@yahoo.gr

Περιεχόμενα: Όπου βλέπεις εθνική ενότητα, να σκέφτεσαι την υποτίμηση της τάξης μας. Anti-interview 381 vol.2. Για την αντιμεταναστευτική πολιτική των σύριζα-ανέλ. Bullying ή αλλιώς, η mainstream αποσιώπηση των βίαιων κοινωνικών σχέσεων. Antifa ρίμες & γκέτο που φλέγονται (και καλά κάνουν). Αστυνομικές σχολές (ή πως να ντύσεις σκουπίδια με στολή). Antifa Lyrics (Literal X).

http://issuu.com/antifasln/docs/antifa_report_8

view and download antifa report #8
[04.2015] 

Χαρτοπανώ που κολλάει η συνέλευση και καλεί σε διαδήλωση την τρίτη 28/4 στη καμάρα.Προβολή και καφενείο οικονομικής ενίσχυσης στο στέκι στο βιολογικό.

 

 

[03.2015] 

Antifa Report #7

To 7ο τεύχος της έκδοσης δρόμου antifa report που μοιράζεται εδώ και σχεδόν 2,5 χρόνια σε σχολεία της θεσσαλονίκης, οαεδ, πανεπιστήμια ή χέρι με χέρι από τη συνέλευση antifa selanik. Κυκλοφορεί σε στέκια, καταλήψεις και antifa συναυλίες. Αν δε το πετύχεις σε κάποιο από τα παραπάνω μέρη στείλε μας ένα mail στο antifasln@yahoo.gr 

Περιεχόμενα: Το μεγάλο σταυροδρόμι (a.k.a. εκκλησία αγαπάει αλέξη). Είμαι σαρλί σημαίνει να σκοτώνεις με στυλ δυτικό (είναι πιο σικ έτσι). Το λεωφορείο είναι μέσο προλεταριακό. Anti-interview 381 vol.1. Στρατόπεδα συγκέντρωσης ποτέ και πουθενά. Το κράτος έχει συνέχεια στις δολοφονίες. Antifa αυτοκόλλητα. Audre Lorde.

http://www.docdroid.net/vmof/report7.pdf.html

view and download antifa report #7
 [12.2014] 

Καινούρια σειρά αυτοκόλλητα από το antifa selanik. Αν κάποιος-α θέλει να του-της στείλουμε για να κολλήσει στη γειτονιά του μπορεί να στείλει ένα mail στο antifasln@yahoo.gr. 

Προκήρυξη για τον ΟΑΣΘ που μοιράζεται τακτικά σε στάσεις λεωφορείων αλλά και σε παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με άλλες συνελεύσεις της πόλης. Εκδόθηκε συνολικά σε 5.000 αντίτυπα.
Προκήρυξη για τον ΟΑΣΘ
[11.2014]

Antifa Report #6

Περιεχόμενα:  Για τη ρατσιστική επιτροπή κατοίκων στην τούμπα. Αλληλεγγύη στους διωκόμενους μετανάστες για την εξέγερση στην αμυγδαλέζα. Προγράμματα κοινωφελούς εργασίας και voucher κατά της ανεργίας και υπέρ του κρατικού φασισμού. Anti-interview#Koas (ΚΡΤΣ HOOD). Ομοφοβικές επιθέσεις. Antifa Lyrics (Κακοτέχνης) & Antifa Walls (R.i.p. Killah P).

view and download antifa report #6

 

[10.2014]

Αφίσα για τη ρατσιστική επιτροπή κατοίκων στη περιοχή της Τούμπας
[09.2014]

[07.2014]
 
Αφίσα για τα προγραμματα κοινωφελούς εργασίας και voucher
<style> .post h3 {display:none !important;} </style>See more at: http://www.techtrickhome.com/2013/01/how-to-remove-blogger-page-title.html#sthash.AWESV7Bo.dpuf
<style> .post h3 {display:none !important;} </style>
- See more at: http://www.techtrickhome.com/2013/01/how-to-remove-blogger-page-title.html#sthash.AWESV7Bo.dpuf
<style> .post h3 {display:none !important;} </style>
- See more at: http://www.techtrickhome.com/2013/01/how-to-remove-blogger-page-title.html#sthash.AWESV7Bo.dpuf
<style> .post h3 {display:none !important;} </style>
- See more at: http://www.techtrickhome.com/2013/01/how-to-remove-blogger-page-title.html#sthash.AWESV7Bo.dpuf
\